A-A+
Ajouter aux favoris
Afdrukken

La Ferme de Bertogne

La Ferme de Bertogne
La Ferme de Bertogne
La Ferme de Bertogne
La Ferme de Bertogne
La Ferme de Bertogne
La Ferme de Bertogne
La Ferme de Bertogne
La Ferme de Bertogne

rue de la Chapelle 13
B-6687 Bertogne

Tel : +32(0)486 92 47 32

Shetlandpony's, zandbak, speeltoestel

Deze mooie acht persoons authentieke Ardense boerderij is rustig maar toch centraal gelegen in Bertogne. Bertogne ligt in het hart van de Ardennen, in de toeristische driehoek van de steden Houffalize, Bastogne en La Roche.
Het vakantiehuis in Bertogne is gelegen in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De bosrijke omgeving rondom Bertogne leent zich uitstekend voor een wandel-, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier. De hoeve werd gerestaureerd naar een modern vakantiehuis voorzien van alle gemakken. Om u meteen te kunnen laten genieten van het vakantiegevoel zijn de bedden bij aankomst al opgemaakt. Er is een omheinde tuin met schitterend uitzicht op de omgeving.

Deze 8-persoons authentieke Ardense boerderij is rustig maar toch centraal gelegen in Bertogne. Bertogne ligt in de toeristische driehoek van de steden Houffalize, Bastogne en La Roche. Het vakantiehuis in Bertogne is gelegen in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De hoeve werd gerestaureerd naar een modern vakantiehuis voorzien van alle gemakken. Om u meteen te kunnen laten genieten van het vakantiegevoel zijn de bedden bij aankomst al opgemaakt. De omheinde tuin heeft schitterend uitzicht op de omgeving.

Retourlijst
Top