A-A+
Ajouter aux favoris
Afdrukken

Santafelutrebois

Santafelutrebois
Santafelutrebois
Santafelutrebois
Santafelutrebois
Santafelutrebois
Santafelutrebois

Lutrebois 11
B-6600 Lutrebois (Bastogne)

Tel : +32(0)61 41 14 10

Tel : +32(0)497 23 28 24

Capaciteit

Maximum aantal pers. : 9

Minimum aantal pers. : 1

Aantal kamers : 4

Welkom

Onthaal in het Frans

Onthaal in het Nederlands

Onthaal in het Engels

Restriction

Huisdieren niet toegelaten

Tuinmeubels - Eetkamer - Televisie - Parking - Centrale verwarming - Internet - Tuin - Wifi - Garage fiets/motor - Binnenspelen - Kabeltv - Omheinde tuin

De Santa Fe - Lutrebois is een charmante B & B gevestigd in een herenhuis in de Ardennen met massieve muren, gelegen in het kleine dorpje Lutrebois (Lauterbaach in het Luxemburgs, Duits Lauterbach), op enkele kilometers van Bastogne en het Groothertogdom Luxemburg.

Santa Fe was de naam van de 35ste Amerikaanse Infanterie Divisie "Santa Fe" dat zware gevechten leverde in het dorp tegen de Duitsers (Slag om de Ardennen 44 december - januari 45) De eenheid behoorde tot het 3e leger van Generaal Patton, die het omsingelde stadje Bastogne ter hulp kwam.

De 4 gastenkamers hebben elk een naam die verwijst naar de beroemde Slag om de Ardennen: Patton - Screaming Eagles - Bastogne - Santa Fe.

Naast het oorlogstoerisme met talrijke highlights over de Slag om de Ardennen in Bastogne: plaatsen, monumenten, memorial Mardasson, musea en expo's, nodigt de omgeving ook uit om te genieten van de natuur, shopping (Bastogne).

Retourlijst
Top